Leuke judoschool

Leuke judoschool gemoedelijke en gezellige sfeer, goede leraren en leuke lessen. Mijn zoontje gaat altijd met veel plezier naar zijn judoles

Kim Smeets

Top Judo school

Echt een Top Judo school die ik iedereen kan aanbevelen! Super fijne leraren waar alle kinderen dol op zijn. Leuke lessen voor allemaal. Mijn zoon gaat met heel erg veel plezier naar de Judo lessen toe.

Natasja Ligter

echt een familie gevoel!

Wat een top Judoschool! Ik judo zelf mee bij de volwassenen. De leraren zijn super lief en willen je graag helpen. Bij judoschool Van Der Hoek heb ik echt een familie gevoel!

JACKY Bernardt

Super judoschool met super leerkrachten

Beide zoons zitten op judo bij Christiaan en Sander en vinden het echt helemaal super. De oudste was erg onzeker en durfde niet voor zich zelf op te komen maar daar is nu wel verandering ingekomen door Christiaan en Sander. Super judoschool met super leerkrachten kan niet anders zeggen!

LINDA Palyi

De leerlingen hebben plezier en leren judoën

Christiaan verzorgt sinds dit schooljaar de judolessen voor alle groepen op De Gooise Daltonschool in de Hilversumse Meent. We vinden de manier waarop Christiaan met onze leerlingen werkt heel prettig. De leerlingen hebben plezier en leren judoën. Daarnaast groeien zij in zelfvertrouwen, weerbaarheid en leren zij respectvol met elkaar om te gaan.

MARIE-ANNE Hoogervorst

Ieder kind komt aan bod

Mijn dochter gaat al geruime tijd met veel plezier naar de judolessen van Christiaan. De lessen zijn altijd geslaagd met veel plezier, activiteit en structuur. Ieder kind komt aan bod, allen hebben het leuk en het is knap te zien hoe dit ook in de gaten wordt gehouden. Mijn complimenten voor deze top judoschool!

LISANNE Kruyt

2 topleraren

Mijn zoon Rafaël heeft op school in december 2015 een paar proeflessen judo gevolgd van Christiaan. Januari 2016 is Christiaan begonnen met les te geven in de Zandzee in Bussum en Rafaël is gelijk daar begonnen met les volgen. Het is nu juni 2018 en Rafaël gaat nog steeds met veel plezier op zaterdag naar de judolessen van Christiaan en Sander. Het zijn echt 2 topleraren

BIANCA van Weenen

Lekker stoeien met leeftijdsgenoten onder begeleiding van toegewijde en enthousiaste leraren

Mijn zoon Jaydian zit al jaren bij Christiaan en Sander op Judo les en met veel plezier! Lekker stoeien met leeftijdsgenoten onder begeleiding van toegewijde en enthousiaste leraren die aandacht hebben voor ieder kind! Los van het feit dat het fantastisch is voor de pedagogische en fysieke ontwikkeling, is het gewoon een onwijs leuke en gezellige Judoschool waar hij elke week met veel plezier naar toe gaat!

JOHAN Spaander

Super leuke judoschool met enthousiaste leraren

Super leuke judoschool met enthousiaste leraren. De kinderen leren op speelse manier serieus judoën. Naast de leuke lessen kunnen de kinderen ook genieten van verschillende activiteiten zoals clubkampioenschappen, ouder-kind judo en krijgen ze twee keer per jaar de kans om een (of meerdere) slips te halen of een andere kleur band. Na twee jaar judoën zijn wij nog steeds meer dan tevreden en blij met deze judoschool.

NATASJA Siegers

Een echte aanrader!

Mijn zoontje van 5 gaat iedere week met heel veel plezier naar de judoles bij Christiaan. Belangrijkste is natuurlijk dat hij het zelf ontzettend leuk vindt, daarnaast is t als ouder bijzonder om te zien hoe de kinderen leren om op een gedisciplineerde, veilige en respectvolle manier met elkaar om te gaan. Christiaan speelt hier een belangrijke voorbeeldrol in. Ik heb de indruk dat het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van mijn zoon zijn toegenomen sinds hij de judoles bij Chistiaan beoefent. Kortom een echte aanrader!

VERA van Haren

Judoschool van der Hoek is dan ook zeker een aanrader!

Mijn dochter gaat al 2 jaar met heel veel plezier naar de judolessen en omdat ze het zo naar haar zin heeft, wil ze geen judoles missen. Omdat ze zo onzeker en verlegen was, is ze 2 jaar geleden gestart met judo in de hoop dat dit hierdoor zou gaan verbeteren en dat is zeker gebeurd mede door de vakkundige lessen van haar super leraren Christiaan en Sander. Ze heeft hierdoor veel meer zelfvertrouwen gekregen wat we ook weer terugzien in haar prestaties op school. Judoschool van der Hoek is dan ook zeker een aanrader!

JESSICA van De Grift

De kinderen hebben tevens veel respect voor de leraren

Mijn zoon zit bij Christiaan op judo. Hoe Christiaan en Sander met de kinderen om gaan is helemaal geweldig. De kinderen hebben tevens veel respect voor de leraren. Ik kan judoschool v/d Hoek zeker aanbevelen.

RENE Kurver