JUDOLERAAR B (NIVEAU 4) + JUDOLERAAR A (NIVEAU 3)

Op drie jarige leeftijd zette ik mijn eerste stappen op de judomat en sindsdien ben ik gek op de sport. De vele uren die ik op de judomat heb doorgebracht hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Naast het dagelijks lesgeven aan kinderen, haal ik er nog altijd veel plezier uit om zelf deze mooie sport te beoefenen.

Op 15 jarige leeftijd heb ik de zwarte band behaald(1e dan) in 2016 behaalde ik mijn 3e dan. Het behalen van deze graduaties zijn mijlpalen in mijn judo-carrière en daarnaast beschouw ik het ook als levenslessen. Voor deze resultaten moet je beschikken over doorzettingsvermogen en moet je kunnen omgaan met tegenslagen.

In 2017 heb ik als vervolg op het judoleraar A diploma, het judoleraar B diploma behaald.

Sinds 2010 ben ik begonnen met het geven van judolessen en doe ik mijn best om de kinderen elke keer weer met veel plezier de judotechnieken aan te leren. Tijdens mijn lessen wil ik de kinderen de principes van het judo bij brengen en hoop ik dat zij naast judo ook leren om zelfverzekerd te zijn en hoe je met anderen om hoort te gaan. Plezier en techniek staat bij mijn lessen altijd centraal.