JUDOLERAAR B (NIVEAU 4) + JUDOLERAAR A (NIVEAU 3)

Judo is naast mijn vak ook mijn grootste hobby. Kinderen iets leren doe ik met heel veel plezier en daarom geef ik al jaren actief les.

Sinds mijn vader mij als 3-jarige naar de judoschool bracht ben ik verbonden aan de judosport. Op mijn 15e behaalde ik de 1e dan (zwarte band) en in 2015 heb ik de 3e dan behaald.

Ik ontdekte al snel hoe mooi het is om kinderen iets te leren. Vooral de judosport trok mij hierin en de levenslessen die je uit judo kan meegeven vind ik daarbij heel bijzonder.

Judo heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Sinds 2009 ben ik alle benodigde papieren gaan halen om kinderen de geweldige sport en de levenslessen die judo in zich heeft bij te mogen brengen.

In 2016 ben ik begonnen met Judoschool van der Hoek. Ik wilde mijn visie op judo delen en dat op mijn eigen manier kunnen doen.

Het belangrijkste vind ik dat kinderen bij mij in de les plezier hebben. Daarnaast vind ik techniek ook heel belangrijk. De kinderen leren bij ons ├ęcht judo.

Het begon allemaal in de sporthal van Sportcentrum de Zandzee in Bussum. Inmiddels geven we naast Bussum o.a. wekelijks judolessen in Hilversum en Laren.